Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 31η αγωνιστική συνεχίζεται με αναμετρήσεις που αφορούν τον... πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό που θέλει να επιστρέψει στη 2η θέση αλλά και τον Ατρόμητο που θέλει να έρθει πιο κοντά στην 5η θέση.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής συνεχίζεται με αναμετρήσεις που έχουν να κάνουν με κάθε είδους γούστου.

Στις 15:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Οι «πράσινοι» το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη ώστε να αφήσουν ξανά τρίτο τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών δεν είναι οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος όπως κι ο τραυματίας Χάρης Μαυρίας.

Από την πλευρά του, ο Ρόκα έχει 21 παίκτες στη διάθεσή του. Το μόνο του πρόβλημα είναι η απουσία του Χρήστου Μελίσση.


Στις 17:15, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή είναι κι η πιο σημαντική μάχη αυτής της εβδομάδας δεδομένου του κινήτρου που έχουν οι Περιστεριώτες αλλά κι η ομάδα της Ηπείρου που είναι στην 5η θέση.

Ο Ατρόμητος απέχει μόλις έναν βαθμό από την 5η θέση (θα του προστεθούν κι οι 3 βαθμοί από το ματς με τον ΟΦΗ) και με σημερινή νίκη του θέλει να μπει στην 5η θέση που θα του εξασφαλίσει την παρουσία στα πλέι οφ.

Το θετικό για το Νίκο Νιόπλια είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, ενώ ο Γιάννης Πετράκης «πονάει» που δεν έχει στη διάθεσή του τους Ακόστα και Ντάσιο.


Το πρόγραμμα σήμερα ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Φάληρο το Λεβαδειακό, σε ένα ματς που θέλει να μετατρέψει σε φιέστα της κατάκτησης του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν έστω έναν βαθμό για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές, αλλά αναμένεται να μην αφήσουν παραπονεμένους όσους περάσουν το απόγευμά του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Διαβάστε ΕΔΩ για τα σχέδια των Περέιρα - Μάντζιου.

To πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

18/4
Νίκη Βόλου - Πλατανιάς 0-3 (άνευ αγώνα)
ΟΦΗ - Πανιώνιος 0-3 (άνευ αγώνα)
Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0
Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1
Καλλονή - ΠΑΟΚ 0-1

19/4

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός (15:00)
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (19:30)

20/4

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα