Βενγκέρ: «Ήμασταν λίγο τυχεροί»

Βενγκέρ: «Ήμασταν λίγο τυχεροί»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Ήμασταν λίγο τυχεροί»

bet365

Ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του στον ημιτελικό με τη Ρέντινγκ δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, παραδεχόμενος ότι η Άρσεναλ στάθηκε και λίγο τυχερή.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ καλά οργανωμένη, ανθεκτική, αφοσιωμένη και πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ρέντινγκ. Ήθελε την πρόκριση πάρα πολύ, ήταν διατεθειμένοι να πεθάνουν στο γήπεδο για να φτάσουν στον τελικό και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός, προσθέτοντας: «Στο τέλος, ήμασταν λίγο τυχεροί γιατί ο τερματοφύλακάς τους έκανε ένα λάθος και μπορώ να καταλάβω την πίκρα του, αφού κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Αυτό που μας έλειψε ήταν ταχύτητα στους συνδυασμούς και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια ίσως, αλλά συνολικά υπήρχε συγκέντρωση. Δεν νομίζω ότι σταματήσαμε μετά το γκολ, αλλά μετά το ημίχρονο σίγουρα δεν μπήκαμε στο ματς με την ίδια ένταση. Υποφέραμε και το πληρώσαμε».

Τέλος, αναφορικά με τον τελικό και την πιθανότητα να ξεπεράσει η Άρσεναλ την επίδοση της Γιουνάιτεντ με 11 κατακτήσεις, εξήγησε: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι. Θα επιστρέψουμε εδώ για τον τελικό, αλλά έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι 50-50. Αν μπορούμε να πετύχουμε αυτό το ρεκόρ θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θα επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα