Ο Σέργουντ απάντησε στον 6χρονο!

Ο Σέργουντ απάντησε στον 6χρονο!

Gazzetta team
Ο Σέργουντ απάντησε στον 6χρονο!

bet365

Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ, απάντησε στον 6χρονο οπαδό τον οποίο νίκησε στο... νήμα όταν πήρε τη δουλειά στο Villa Park.

Μετά την απόλυση του Πολ Λάμπερτ, ο 6χρονος, Τσάρλι Πάι, έριξε τον εαυτό του στη μάχη για να πάρει τη δουλειά στην αγαπημένη του ομάδα συμπληρώνοντας επίσημα την αίτηση προς τον εκτελεστικό διευθυντή, Τομ Φοξ. Ο μικρός στην επιστολή του έγραψε ότι θέλει σαν αμοιβή μία υπογεγραμμένη μπάλα και γλυκά όπως και μπόνους ένα twix για κάθε νίκη. Τελικά ο Τιμ Σέργουντ νίκησε τον μπόμπιρα στις λεπτομέρειες και του έγραψε μέσω του site.

«Από το γράμμα σου είναι σαφές ότι θα ήσουν εξαιρετικός για τη θέση χάρη στις γνώσεις σου για το παιχνίδι. Ελπίζω να μην έχεις απογοητευθεί που δεν τα κατάφερες αφού όπως με ενημέρωσαν ήσουν πολύ κοντά στο να διαλέξουν εσένα. Ο εκτελεστικός διευθυντής, Τομ Φοξ, μου είπε ότι το κλαμπ θα κρατήσει την επιστολή σουτ για παν ενδεχόμενο. Παρόλα αυτά, ελπίζω να μπορέσω να κάνω χαρούμενο εσένα και τους υπόλοιπους οπαδούς με την παρουσία μου στην Βίλα».

Ο μικρός Τσάρλι είπε στην ιστοσελίδα των Χωριατών. «Δεν περίμενα ποτέ να μου γράψει ο προπονητής και είμαι ενθουσιασμένος που έγινε. Αυτό που έγραψε είναι εκπληκτικό, σήμαινε πολλά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε τη δουλειά λόγω του πάθους του, τώρα τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια στην Αστον Βίλα. Το κάνει ήδη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα