Πρώτοι σε ταραχές οι οπαδοί της Λιντς!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτοι σε ταραχές οι οπαδοί της Λιντς!

bet365

Στην πρώτη θέση μιας λίστας που έχει δημιουργήσει η Ασφάλεια Μέσων Μεταφοράς της Βρετανίας για ταραχές σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, βρίσκονται οι οπαδοί της Λιντς!

Καταγράφοντας τα περιστατικά με επεισόδια και ταραχές που έχουν σημειωθεί στους σταθμούς του τρένου στη Βρετανία, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, οι φίλοι των «παγωνιών» έχουν προκαλέσει τις περισσότερες εντάσεις, οι οποίες συνολικά έφτασαν στα 1.027 περιστατικά!

Οι οπαδοί της Λιντς συμμετέχουν σε 77 από αυτά, αριθμός που είναι σχεδόν ο διπλάσιος από κάθε άλλη παράταξη οπαδών.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους... ταραχοποιούς, έχοντας συμμετοχή σε 36 επεισόδια που έχουν σημειωθεί σε σταθμούς του τρένου είτε κατά την αναχώρηση από τη βάση τους, είτε κατά την επιστροφή από κάποιο γήπεδο του Νησιού.

Σε ένα ... Top-5 των ομάδων, οι φίλοι των οποίων έχουν προκαλέσει την επέμβαση της Αστυνομίας, βρίσκονται επίσης οι Μπέρμιγχαμ (40), Νότιγχαμ Φόρεστ (35) και Μάντσεστερ Σίτι (30).

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι δεν πρόκειται αποκλειστικά για σκηνές βίας, αφού μπορεί να αφορά περιστατικά με φαινόμενο ρατσισμού ή αντισημιτικά συνθήματα, αλλά και πιο απλές φραστικές επιθέσεις...

Τα παρακάτω στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από αίτημα της «Sun»:

Η λίστα με τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα