Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Γουότφορντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Δολοφονική επίθεση σε οπαδό της Γουότφορντ!

bet365

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας οπαδός της Γουότφορντ που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους – πιθανότατα οπαδούς της Γουλβς – λίγο μετά το ισόπαλο (2-2) ματς στο «Μολινό»!

Ο οπαδός των φιλοξενούμενων αποχωρούσε από το γήπεδο και κατευθυνόταν προς τον σταθμό του τρένου στο Wolverhampton, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.

Κάπου εκεί, άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον άφησαν αιμόφυρτο με βαριά τραύματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα, ο άτυχος οπαδός να δίνει πλέον μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

«Ο οπαδός δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του...» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας των Μίντλαντς.

Το περιστατικό αυτό έρχεται σε περίοδο που το αγγλικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να βρει λύση στην έξαρση των περιστατικών βίας και φαινομένων όπως ο ρατσισμός και ο σεξισμός...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα