Μπρους: «Ο Ρόντγουελ ήταν ο λόγος»

Gazzetta team
Μπρους: «Ο Ρόντγουελ ήταν ο λόγος»

bet365

Ο Στιβ Μπρους κατονόμασε τον Τζακ Ρόντγουελ ως την σπίθα που άναψε τη φωτιά με τον Πογέτ, αλλά τόνισε ότι αυτά συμβαίνουν σε μεγάλα ματς.

«Ο λόγος της αντιδικίας ήταν ο Ρόντγουελ, που από τη θέση που βρισκόμουν έτρεξε, πήδηξε και μετά βούτηξε» δήλωσε ο τεχνικός των «Τάιγκερς», προσθέτοντας: «Ο διαιτητής το είδε σωστά, αλλά η αντίδραση του Γκους σημαίνει ότι δεν συμφωνούσε. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο για περισσότερα. Γιατί ήρθε σε μένα δεν το γνωρίζω. Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να έχω κάνει».

Στη συνέχεια έριξε τους τόνους: «Αυτά τα πράγματα πάντως συμβαίνουν στην ένταση της στιγμής. Αυτά συμβαίνουν στα μεγάλα παιχνίδια και σήμερα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέρω ότι δεν είμαι και η ευχαρίστηση του μήνα, με όσα έγιναν με τον Χιουζ και τον Πογέτ, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι ΟΚ. Η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή, αλλά δεν ξέρω τι έκανα για ό,τι συνέβη τελικά. Πρέπει να ρωτήσετε τον Γκους γι' αυτό».

Αναφορικά με το ματς, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, γιατί μπορεί να αποδειχθεί τελικά ο πόντος που μας κρατάει στην κατηγορία. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα