Ο πατέρας κατήγγειλε τον Τζόνσον!

Ο πατέρας κατήγγειλε τον Τζόνσον!

bet365

Ο Ανταμ Τζόνσον πέρασε ένα 24ωρο στο κρατητήριο και όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πατέρας της 15χρονης ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε την αποπλάνηση.

Το νεαρό κορίτσι καυχιόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την... συνάντησή της με τον παίκτη σε φίλους και σε social media. Ο πατέρας της 15χρονης αντιλήφθηκε τι συνέβη και κατήγγειλε τον Τζόνσον στην αστυνομία. Ο 27χρονος συνελήφθη στο σπίτι του, ανακρίθηκε για πολλές ώρες και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Η σύλληψή του ήρθε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού του, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η σύντροφός με την κόρη του ήταν στο σπίτι τη στιγμή που οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

«Είναι 100% αθώος» τόνισε η μητέρα της συντρόφου του τονίζοντας πως είναι όλοι στο πλευρό του, αφού όλο αυτό είναι μια φρικτή κατάσταση. Θυμίζουμε, πως ο παίκτης έμεινε εκτός υποχρεώσεων της Σάντερλαντ, αφού η ομάδα περιμένει την έκβαση της αστυνομικής έρευνας. Πάντως, οι φίλοι του Τζόνσον τονίζουν πως ο 27χρονος είχε προτιμήσει μια ήσυχη ζωή σε προάστιο του Σάντερλαντ. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα αν υπήρξε συνεύρεση, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκε και ένα όπλο κρότου που δεν θέλει άδεια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα