«Σίτι για Γκουαρντιόλα»

Gazzetta team
«Σίτι για Γκουαρντιόλα»

bet365

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως φέρνουν τον Πελεγκρίνι πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι και ήδη στην Αγγλία γίνεται λόγος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ως υποψήφιο αντικαταστάτη του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Guardian, αν οι Σίτιζενς δεν καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης, ο Χιλιανός θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση της Σίτι φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη και από την ήττα κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου χάθηκε η ευκαιρία να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας φέρονται να έχουν ήδη θέσει ως πρώτο υποψήφιο να αντικαταστήσει τον Πελεγκρίνι, τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που φέρεται να βρίσκεται σε διαμάχη με τον Ματίας Ζάμερ στη Μπάγερν.

Οι Άγγλοι θεωρούν ότι η παρουσία του Τσίκι Μπεγκιριστάιν στο Μάντσεστερ μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια των Σίτιζενς να δελεάσουν τον Γκουαρντιόλα, που έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να κοουτσάρει στην Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα