Ποκετίνο: «Είμαστε περήφανοι»

Gazzetta team
Ποκετίνο: «Είμαστε περήφανοι»

bet365

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της Τότεναμ στον τελικό, παρά την ήττα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να προετοιμάσει την ομάδα του.

«Η Τσέλσι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε νεανική ομάδα. Έχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε 12, 13 ή 14 τελικούς» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός, προσθέτοντας: «Για πολλούς από τους παίκτες μας ήταν ο πρώτος τους τελικός, οπότε είμαστε περήφανοι. Συγχαρητήρια στην Τσέλσι».

Ακόμη, σημείωσε: «Είμαι στενοχωρημένος για τους οπαδούς μας, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό είναι το πρώτο βήμα γι' αυτήν την ομάδα. Είμαστε δυνατοί και δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στη δυσκολία που αντιμετώπισε για να ετοιμάσει την Τότεναμ για τον τελικό, έχοντας να δώσει το ματς με τη Φιορεντίνα για το Europa League μεσοβδόμαδα: «Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε για τον τελικό, γιατί παίζαμε την Πέμπτη. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα