To one man show του Μουρίνιο! (vids)

To one man show του Μουρίνιο! (vids)

To one man show του Μουρίνιο! (vids)

bet365

Το ρεπερτόριο είχε τα πάντα: Από τούμπες και πανηγυρισμούς με τον γιό του μέχρι νερά στην κάμερα! Ο Μουρίνιο είπε πως νιώθει ακόμα... παιδί και έτσι πανηγύρισε το League Cup της Τσέλσι!

Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός με την Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο -που δήλωσε πως αισθάνεται ακόμα παιδί και έτσι ζει το ποδόσφαιρο- πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές και ενώ έκανε μέχρι και... τούμπες λίγο πριν την απονομή! Οι πανηγυρισμοί του ήταν πιο έξαλλοι από ποτέ! Ο γιος του Πορτογάλου προπονητή ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών με τον ίδιο να δέχεται τα πειράγματα του πατέρα του. Ο Μουρίνιο μάλιστα έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς Ισάια Μπράουν και Αντρέας Κρίστενσεν να σηκώσουν το τρόπαιο του League Cup πριν από αυτόν.

Στην διάρκεια του τελικού ο προπονητής των Λονδρέζων θέλοντας να κάνει πλάκα έβρεξε έναν καμέραμαν που ήταν πίσω του ενώ μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του έστελνε φιλιά στην κερκίδα! Ο πανηγυρισμός του στο δεύτερο γκολ διέφερε ωστόσο είχε την ίδια ένταση. Παράλληλα εκτός των άλλων ένας φίλαθλος ύψωσε το χέρι του για να ανταλλάξει μία χειραψία μαζί του, ωστόσο ο ίδιος τον αγνόησε!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα