Τζέραρντ: «Ανανεώστε τώρα με Στέρλινγκ και Χέντερσον»

Τζέραρντ: «Ανανεώστε τώρα με Στέρλινγκ και Χέντερσον»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: «Ανανεώστε τώρα με Στέρλινγκ και Χέντερσον»

bet365

Μορφή... εντολής προς τη Λίβερπουλ παίρνει η δήλωση του Στίβεν Τζέραρντ για τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζόρνταν Χέντερσον, μιλώντας στο «SkySports».

Ο ηγέτης των «κόκκινων», που στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αποχωρεί από την αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να αποκομίσει τις τελευταίες ποδοσφαιρικές του εμπειρίες μακριά από την Αγγλία, μίλησε στο «SkySports» και στον άλλοτε συμπαίκτη του, Τζέιμι Ρέντναπ, για το μέλλον της ομάδας.

Κληθείς να τοποθετηθεί τόσο για τον διάδοχό του στην αρχηγία, Τζόρνταν Χέντερσον, όσο και για τον Ραχίμ Στέρλινγκ που παρά το νεαρό της ηλικίας του αναδεικνύεται σε επιθετικό που μπορεί να προσφέρει πολλά στη Λίβερπουλ, ήταν ξεκάθαρος:

«Ανανεώστε τώρα και με τους δύο. Και τον Ραχίμ και τον Τζόρνταν. Θυμάμαι από τη δική μου περίπτωση, όταν μου έμεναν ενα – δυο χρόνια στο συμβόλαιο και μου ανανεώθηκε αμέσως για να σταματήσει όλη η φημολογία και τα σενάρια. Ο Τζόρνταν έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ του Ραχίμ η ιστορία έχει τραβήξει πολύ και βλέπουμε όλοι καθημερινά όσα γράφονται και λέγονται για το μέλλον του. Ανανεώστε τώρα μαζί τους! Αυτό είναι το μήνυμά μου προς τη διοίκηση. Οι δυο παίκτες αυτοί, με τους Κουτίνιο και Στάριτζ αποτελούν το μέλλον της Λίβερπουλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα