Στην Ξάνθη ο Παπάζογλου

Αντώνης Σαούλης
Στην Ξάνθη ο Παπάζογλου

bet365

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον Παπάζογλου, επιβεβαιώνοντας το gazzetta.gr και ενισχύεται για τη μάχη της πεντάδας αλλά και τον θεσμό του Κυπέλλου.

Στα... χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου η Ξάνθη πρόσθεσε ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ της. Οπως σας είχε προαναγγείλει το gazzetta.gr και από την Κυριακή το βράδυ που έμεινε ελεύθερος ο Τάσος Παπάζογλου αλλά και το πρωί της Δευτέρας, η ακριτική ομάδα απέκτησε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα η Ξάνθη ανακοίνωσε την μεταγραφή με μία λιτή ανακοίνωση προσθέτοντας -έστω και στο... 90'- ποιότητα στα μετόπισθεν ενόψει της δύσκολης και αν μη τι άλλο (έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) απαιτητικής συνέχειας. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή και την Δευτέρα έκλεισε στην Ξάνθη.

Με την προσθήκη αυτή η ακριτική ομάδα δείχνει την διάθεση της να προσπαθήσει μέχρι τέλους να βγει στην Ευρώπη. Είτε μέσω πρωταθλήματος (βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την 5η θέση), είτε μέσω Κυπέλλου (συνεχίζει στους “8” του θεσμού).

Και αν μη τι άλλο βάζει στο δυναμικό της έναν παίκτη που μετράει ήδη 63 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία, 19 στο Κύπελλο Ελλάδος και φέτος στην Κύπρο έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ ενώ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και με το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα