Υπογράφει ο Σαμαράς!

Υπογράφει ο Σαμαράς!

bet365

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Σαμαρά στην Αλ Χιλάλ, με τον διεθνή φορ να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο έξι μηνών! Στα 2 εκατ. δολάρια το deal.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί το deal της Αλ Χιλάλ με τον Γιώργο Σαμαρά και ο Ελληνας φορ να εγκατασταθεί στο Ριάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σαουδάραβες τα έχουν βρει σε όλα με τη Γουέστ Μπρομ, ενώ προσφέρουν ένα... τρελό ποσό για τα ελληνικά δεδομένα στον παίκτη για συμφωνία έξι μηνών! Οπως αναφέρουν, ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει στο deal των έξι μηνών και απομένουν οι ανακοινώσεις! Αλλωστε, ο κόουτς, Ρέγκεκαμπφ της Αλ Χιλάλ πιέζει για την έλευση του παίκτη, τον οποίο και θεωρεί ως το «όπλο» για την εκπλήρωση των στόχων! Παράλληλα, ο Πιούλις έδωσε στη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ τη λίστα με τους υπο παραχώρηση παίκτες και σε αυτή βρίσκεται ο Σαμαράς! Oι Σαουδάραβες κάνουν λόγο πως ο παίκτης θα καρπωθεί 2 εκατ. δολάρια για τους έξι μήνες, κι αν δεχθεί το διετές, τότε θα εισπράξει 8 εκατ. (3.5 για το πρώτο έτος και 4.5 για το δεύτερο)!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα