Αστον Βίλα – Μπόρνμουθ 2-1

Αστον Βίλα – Μπόρνμουθ 2-1

Gazzetta team
Αστον Βίλα – Μπόρνμουθ 2-1

bet365

Η χειρότερη επίθεση της Premier League έβαλε δύο γκολ για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν και απέκλεισε με 2-1 την πρωτοπόρο της Championship, Μπόρνμουθ.

Γκολ δεν έβαζε ούτε με αίτηση. Η χειρότερη επίθεση της Premier League κατάφερε όμως να σκοράρει δύο φορές σε ματς για μόλις τρίτη φορά στη σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις) και να προκριθεί στην 5η φάση του αγγλικού Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως τα χρειάστηκε κόντρα στην πρωτοπόρο της Championship, Μπόρνμουθ ωστόσο, έφτασε τελικά στο 2-1.

Ας όψεται ο Κάρλες Χιλ που άνοιξε λογαριασμό με τη νέα ομάδα του. Ο 23χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες, έβαλε γκολάρα με το αριστερό, ανοίγοντας το σκορ στο 51', με τον Βάιμαν (71') να κάνει το 2-0 με πλασέ σε πρώτο χρόνο. Στις καθυστερήσεις βέβαια οι Χωριάτες δέχτηκαν με τη σειρά τους γκολ από το πλασέ του Γουίλσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα