Οι πιθανότητες για Νέτο

Οι πιθανότητες για Νέτο

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες για Νέτο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κλείσει τον Λουίς Νέτο, με το... μέτωπο αυτό να παραμένει ανοιχτό. Ματιές σε Ιβηρική και Λατινική Αμερική για την επόμενη λύση.

Παρότι την Πέμπτη υπήρξαν θετικά μηνύματα από μεριάς Ζενίτ για τον Νέτο, οριστική συμφωνία δεν επήλθε, όπως σας είχαμε επισημάνει. Την Παρασκευή είχατε ενημερωθεί για τις νεότερες εξελίξεις και τις αποφάσεις της Ζενίτ. Ο χρόνος κυλάει και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει την διάθεση να περιμένει για τον Λουίς Νέτο έως την Δευτέρα. Ο διεθνής σέντερ μπακ μπήκε κανονικά στην αποστολή των Ρώσων για την Τουρκία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του και ενώ ο τραυματισμός του Γκαράι αποτελεί ένα ακόμα... εμπόδιο.

Γενικότερα υπάρχουν ακόμα δυσκολίες, που δεν είναι και λίγες. O ίδιος ο Λουίς Νέτο είναι άκρως θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού και του να συνεργαστεί με τον Βίτορ Περέιρα, όμως τον πρώτο και τον βασικό λόγο στην υπόθεση τον έχει η Ζενίτ και ενώ τα προβλήματα στην υπόθεση αυτή δεν έχουν λυθεί. Οι πιθανότητες πλέον είναι στο 60%-40% κυρίως λόγω του πρέσινγκ από μεριάς του Πορτογάλου.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή δεν προχωρήσει μέχρι την Δευτέρα, τότε οι ερυθρόλευκοι θα στραφούν αλλού. Σε επιλογές από Ιβηρική όπως ο Αντερλάν Σάντος ή λύσεις από την Λατινική Αμερική (σ.σ. κυρίως από την αγορά της Αργεντινής). Δεν αποκλείεται πάντως και ο στόπερ και ο εξτρέμ να είναι Αργεντίνοι. Είναι κάτι που θα κριθεί λίαν συντόμως. Ίσως και την Κυριακή να προκύψουν νέα. Φυσικά και τα... παλιά ονόματα τύπου Νοβαρέτι και Σιανί υπάρχουν ακόμα στην ερυθρόλευκη λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα