Τελειώνει τη Δευτέρα ο Κατίδης

Τελειώνει τη Δευτέρα ο Κατίδης

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει τη Δευτέρα ο Κατίδης

bet365

Τη Δευτέρα (26/1) θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Βέροια ο Γιώργος Κατίδης, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει στον Λεβαδειακό.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τη Βέροια ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα αλλάξει ποδοσφαιρική... στέγη. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος αγωνίστηκε τελευταία φορά στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική και έκτοτε έχει μείνει μια φορά στον πάγκο και τις υπόλοιπες εκτός αποστολής.

Έτσι, τη Δευτέρα (26/1) θα λύσει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα του Βορρά» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Άλλωστε, φαίνεται πως ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό του, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να υπογράφει στον Λεβαδειακό, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr από την Τετάρτη (21/1). Από εκεί και πέρα, στον σύλλογο της Ημαθίας ήθελαν ενίσχυση σε τέσσερις θέσεις και αυτή του επιθετικού καλύφθηκε με την απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη.

Οι άλλες τρεις είναι δεξί και αριστερό μπακ, καθώς και δεκάρι. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας, οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται να μιλούν με τον Γιώργο Τζαβέλλα, κάτι που ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται από την ΠΑΕ. Επίσης, υπάρχει και το σενάριο με τον Ανδρέα Τάτο, για τον οποίο ενφιαφέρεται και ο Πλατανιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα