Mr. Assist ο Μαρτίνες

Αντώνης Σαούλης
Mr. Assist ο Μαρτίνες

bet365

Ο μέσος του Παναιτωλικού έχει ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα με τις ασίστ του μια και ήδη στο πρώτο μισό έχει φτάσει τις 8, πολύ μπροστά από τον δεύτερο Ρατς.

Ο Μπεν της Βέροιας ξεκίνησε εντυπωσιακά και στις μεγάλες νίκες της ομάδας του ήταν αυτός που «μοίραζε» για τους «εκτελεστές». Έφτασε τις πέντε ασίστ, όσες και ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος έχει ένα από τα καλύτερα αριστερά πόδια στο πρωτάθλημα, αν όχι το καλύτερο. Ο περσινός Χαβιέ Ούμπιντες, που είχε 12 συνολικά στο πρωτάθλημα, φέτος έχεις μόλις δύο, ο Μασουακού με τα ανεβάσματά του έχει φτάσει τις τέσσερις, ο Ρόλε του Αστέρα Τρίπολης ξέρει πώς να βρίσκει τους συμπαίκτες του σε θέση βολής, το ίδιο και ο Πέτριτς του Παναθηναϊκού.

Ο τίτλος του «μίστερ ασίστ» όμως πηγαίνει στο Νίκολας Μαρτίνες. Το «δεκάρι» του Παναιτωλικού κάνει μαγική χρονιά. Οχτώ ασίστ μέχρι στιγμής. Τα οχτώ από τα 19 γκολ που έχει βάλει η ομάδα του Αγρινίου έχουν έρθει από τα πόδια του θαυματουργού Αργεντινού. Τι άλλο να κάνει δηλαδή το παιδί για να ξεχωρίσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα