«Δεν ξαναπαίζει ο Σέζνι!»

«Δεν ξαναπαίζει ο Σέζνι!»

Gazzetta team
«Δεν ξαναπαίζει ο Σέζνι!»

bet365

Επίκεντρο αρνητικής κριτικής έχει γίνει ο Βόιτσιεχ Σέζνι μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε στη Σαουθάμπντον, με τον άλλοτε παίκτη της Άρσεναλ Τζον Γένσεν να αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει φέτος.

Ο Πολωνός ήταν η πρώτη επιλογή του Βενγκέρ στο ξεκίνημα της σεζόν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, παρά την έλευση του Νταβίντ Οσπίνα μετά από ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία. Όμως, τα λάθη του Σέζνι στο ματς με τη Σαουθάμπτον φαίνεται πως ήταν αρκετά για να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο άλλοτε παίκτης των Λονδρέζων Τζον Γένσεν, μίλησε στη δανέζικη τηλεόραση, μετά το ματς με τη Χαλ και υποστήριξε ότι ο Σέζνι δεν θα ξαναπαίξει φέτος για την Άρσεναλ, χωρίς να ξεκαθαρίσει το λόγο. Ο παρουσιαστής της εκπομπής από την πλευρά του, επισήμανε ότι η συμπεριφορά του Πολωνού μετά το ματς στο «Σεντ Μέρις» δεν ήταν και η καλύτερη: «Είναι αλήθεια. Ο Σέζνι μετά το ματς με τη Σαουθάμπντον δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα