Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός!

bet365

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός συμφώνησαν και τα υπόλοιπα εξήντα πέντε λεπτά της αναμέτρησης θα διεξαχθούν την Δευτέρα στις 15:00.

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός διεκόπη λόγω ομίχλης με το σκορ στο 0-0. Ο Παναθηναϊκός είχε χτυπήσει... καμπανάκι, η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού» και κάπως έτσι φτάσαμε στην σημερινή... παρωδία, όπου μετά από δύο διακοπές και επανενάρξεις, αποφασίστηκε τελικά ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει!

Οι δύο ομάδες, πάντως, συμφώνησαν στο να διεξαχθούν τα υπόλοιπα εξήντα πέντε λεπτά της αναμέτρησης το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00 και από τη στιγμή που η απόφαση ήταν εξαρτημένη από την δική τους συναίνεση, το παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο, κάτι που είχε αναφέρει σαν επιλογή και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος, στην δήλωση του στο gazzetta.gr!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα