Μίλα μου για Μίλνερ!

Γιώργος Κοντογεώργης
Μίλα μου για Μίλνερ!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι τα χρειάστηκε κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όμως με δύο γκολ του Μίλνερ νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του FA Cup.

Τη μέρα των γενεθλίων του ο Αγγλος χαφ έκανε δώρο στον εαυτό του μία εξαιρετική εμφάνιση και στους Citizens την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προηγήθηκε στο 14' στο «Etihad» με τον Νουίου και κράτησε το 0-1 μέχρι το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο Αγγλος τράβηκε όλα τα βλέμματα πάνω του. Αν και είχε να σκοράρει στο γήπεδο της Σίτι 820 μέρες, από τις 6 Οκτωβρίου του 2012 δηλαδή, έκανε το 1-1 στο 66' και στο 91' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Μάλλον ο Μίλνερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, θα έπρεπε να έχει κάθε βδομάδα γενέθλια...

Σε επαναληπτικό θα διεκδικήσει την πρόκριση η Σαουθάμπτον, που είχε βρεθεί να χάνει από την Ιπσουιτς, όμως ισοφάρισε με τον Σνάιντερλεν και το ματς έληξε 1-1. Εκτός από την Σίτι, ανατροπή έκανε και η Στόουκ που έχανε από την Ρέξαμ στο «Μπριτάνια» αλλά νίκησε με 3-1 και πέρασε, όπως έκανε και η Βίλα με τη νίκη της 1-0 σε βάρος της Μπλάκπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα