«Έκλεισε» Ρισβάνη, προχωράει για Καθάριο και Πετρόπουλο

Θοδωρής Βασίλης
«Έκλεισε» Ρισβάνη, προχωράει για Καθάριο και Πετρόπουλο

bet365

Τα τυπικά απομένουν για τον δανεισμό του Ρισβάνη στον Πανιώνιο, με τους «κυανέρυθρους» να φουλάρουν και για της περιπτώσεις πλέον των Καθάριου και Πετρόπουλου.

Τελειωμένος θεωρείται ο δανεισμός του Σπύρου Ρισβάνη στον Πανιώνιο... Όπως πρώτο αποκάλυψε το gazzetta.gr o νεαρός αμυντικός, αναμένεται να συνεχίσει για τους επόμενους έξι μήνες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο φουλάρουν πλέον για την απόκτηση του Καθάριου, αλλά και του Πετρόπουλου. Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Πανιώνιο, αλλά εκκρεμεί να μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στην περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου τώρα, ο ποδοσφαιριστής έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον ΟΦΗ και η μεταγραφή του στον Πανιώνιο φαίνεται να μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία. Άλλωστε η διοίκηση του Πανιωνίου, είναι αποφασισμένη να είναι ο Πετρόπουλος ο ποδοσφαιριστής άνω των 24ων που μπορεί να αποκτήσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα