Oι «βουτιές» της Τσέλσι! (pics)

Oι «βουτιές» της Τσέλσι! (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Oι «βουτιές» της Τσέλσι! (pics)

bet365

Με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Τσέλσι κόντρα στη Σαουθάμπτον και τις διαμαρτυρίες του Μουρίνιο, το gazzetta.gr παρουσιάζει τις επίμαχες φάσεις και παίρνει θέση!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον αγώνα μίλησε για καμπάνια που γίνεται από διάφορους, προκειμένου οι παίκτες της Τσέλσι να κατηγορηθούν ως «βουτηχτές». Το gazzetta.gr εξετάζει αυτές τις περιπτώσεις...

Ντιέγκο Κόστα με Μπέρνλι

Ο επιθετικός των «Μπλε» ανετράπη από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων στις 18 Αυγούστου, αλλά τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για βουτιά! Ωστόσο υπάρχει επαφή και έπρεπε να δοθεί η παράβαση!

Ντιέγκο Κόστα με Χαλ

Αυτή είναι η δεύτερη βουτιά του Ισπανού για την οποία κατηγορείται, στις 18 Δεκεμβρίου με την Χαλ. Εδώ υπάρχει φάση με τον Χάντλστόουν, με τον Ντιέγκο Κόστα να κάνει θέατρο και δίκαια να μην σφυρίζεται κάποια παράβαση.

Γουϊλιαν με την Χαλ

Στο ίδιο ματς, την κίτρινη αντίκρυσε και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σε μία φάση με τον Κέρτις Ντέιβιτς, στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μπορεί ο Μουρίνιο να φώναξε, αλλά ο παίκτης του μάλλον φώναξε...

Κέιχιλ με την Χαλ

Οι βουτιές των παικτών της Τσέλσι ολοκληρώθηκαν στο ματς με την Χαλ, με τον Κέιχιλ να βουτά θεαματικά περνώντας ανάμεσα στους Χάντλστοουν και Μέιλερ. Ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα και καλά έκανε, ενώ ο προπονητής της Χαλ Στιβ Μπρους μίλησε για παράσταση του Αγγλου διεθνή στην «Λίμνη των Κύκνων».

Ιβάνοβιτς με Γουέστ Χαμ

Στην Boxing Day ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είχε επαφή με τον Αντι Κάρολ και ζήτησε παράβαση με τον διαιτητή να μην δείχνει τίποτα. Πάντως, υπήρχε επαφή άρα δεν μιλάμε για βουτιά!

Φάμπρεγας με Σαουθάμπτον

Η φάση που προκάλεσε την έκρηξη του Μουρίνιο. Ο Φάμπρεγας ανετράπη εντός περιοχής από τον Ματ Τάργκετ, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάποια παράβαση. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι χαρακτήρισε το πέναλτι τόσο φανερό, όσο το Mπιγκ Μπεν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα