Μουρίνιο: «Ο Τέρι είναι στα καλύτερά του»

Μουρίνιο: «Ο Τέρι είναι στα καλύτερά του»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ο Τέρι είναι στα καλύτερά του»

bet365

Το εγκώμιο του Τζον Τέρι έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την νίκη επί της Στόουκ, που διατήρησε την Τσέλσι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Για να κερδίσεις εδώ πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Το καταφέραμε γιατί προσαρμοστήκαμε στο στιλ παιχνιδιού τους όταν είχαν τη μπάλα. Όταν είχαμε κατοχή εμείς, προσπαθήσαμε να μη χάσουμε την ταυτότητά μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας» δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για το γκολ νωρίς στο παιχνίδι, εξήγησε: «Όταν σκοράρεις στο ξεκίνημα είναι πάντοτε σημαντικό, όχι τόσο πολύ όμως σε αυτό το γήπεδο, όπου είναι πάτα δυνατοί. Ο κόσμος είναι στο πλευρό τους και η ομάδα τους είναι πολύ συγκεντρωμένη. Έχουν καλούς παίκτες, καλό πάγκο και ο Μαρκ Χιουζ μπορεί να κάνει αλλαγές, γιατί έχει παίκτες γι' αυτόν το σκοπό. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη».

Ακόμη, έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Τζον Τέρι, που σκόραρε για 15η διαδοχική σεζόν: «Είναι πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Είναι εξαιρετικός στον αέρα. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα απειλή, αλλά πιο σημαντικό για εμένα είναι ο τρόπος που παίζει φέτος. Όταν ήρθα εδώ πέρυσι δεν ήταν στα καλύτερά του, η καριέρα του είχε πάνω-κάτω και δεν έπαιζε σταθερά για την Τσέλσι. Τώρα, τα δύο τελευταία χρόνια παίζει σε κάθε ματς και για μένα παίζει στο ίδιο επίπεδο όπως το 2004-2007, όταν βρισκόμουν εγώ εδώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα