Η αλήθεια για το «Fergie Time»!

Η αλήθεια για το «Fergie Time»!

Κώστας Ζάλιαρης
Η αλήθεια για το «Fergie Time»!

bet365

Ένα απλό παιχνίδι μυαλού με το οποίο ασκούσε πίεση στον διαιτητή και βοηθούσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει δευτερόλεπτα μέχρι να πετύχει το στόχο της, ήταν το «Fergie Time»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «BT Sport» και που θα προβληθεί σε δύο μέρη, ανήμερα των Χριστουγέννων και στις 26 του μηνός, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φανέρωσε το... μυστικό πίσω από το «Fergie Time».

Κάθε φορά που πλησίαζε το φινάλε των αναμετρήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα προσπαθούσε είτε να κερδίσει τον ένα βαθμό, είτε και τους τρεις, ο πολυνίκης Βρετανός πρώην, πλέον, προπονητής, ήξερε πως να κερδίζει πολύτιμα δευτερόλεπτα για την ομάδα του.

Σηκωνόταν από τον πάγκο του και έδειχνε συνεχώς το ρολόι του στον διαιτητή, είτε στις καθυστερήσεις που μπορεί να έκανε ο αντίπαλος, είτε όταν... στέρευε η άμμος στην κλεψύδρα και χρειαζόταν λίγο χρόνο παραπάνω.

«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κοιτούσα το ρολόι μου... Απλά το έδειχνα. Δεν ήξερα σε ποιο λεπτό είμαστε! Απλά λειτουργούσε όπως ακριβώς ήθελα αυτό! Τόσο στην ψυχολογία του αντιπάλου, όσο και στον διαιτητή σχετικά με τον χρόνο που έπρεπε να κρατήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα