«Έδεσε» Χαρτ η Σίτι

«Έδεσε» Χαρτ η Σίτι

«Έδεσε» Χαρτ η Σίτι

bet365

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει έως το 2019 ο Τζο Χαρτ, που έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «Πολίτες».

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μάντσεστερ, ο διεθνής γκολκίπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν 2018/19 και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της. Αν ο Άγγλος τερματοφύλακας εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα έχει κλείσει 13 συναπτά έτη στη Σίτι και όπως και ο ίδιος δήλωσε είναι κάτι που σκοπεύει να κάνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι εδώ πολύ καιρό πλέον και θέλω να συνεχίσω. Το νέο συμβόλαιο σημαίνει ότι θα μείνω περισσότερο. Το κλαμπ κάνει εκπληκτικά πράγματα αυτήν τη στιγμή, έχουμε γράψει ιστορία και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Η επιθυμία μου να μείνω ήταν πάντα δεδομένη. Έχω απολαύσει κάθε στιγμή που βρίσκομαι εδώ, από τη μέρα που ήρθα. Εκτιμώ πολύ ότι η ομάδα με απέκτησε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Premier League. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω με την ομάδα και να βελτιώνομαι. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου έχουν υπογράψει πολυετή συμβόλαια, κάτι που σημαίνει ότι κρατάμε τον κορμό μας και ήδη αρκετοί από εμάς βρισκόμαστε εδώ πολύ καιρό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα