Τρέλα Λίβερπουλ με Μπενζεμά!

Γιώργος Καραμάνος
Τρέλα Λίβερπουλ με Μπενζεμά!

bet365

Σύμφωνα με τους Αγγλους, οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν έως και 63 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ, για να κάνουν το μεγάλο κόλπο με τον Καρίμ Μπενζεμά. Τον Γάλλο όμως τον ρώτησαν;

Την είδηση έβγαλε πρώτη η -όχι και τόσο αξιόπιστη- «Daily Express», αλλά ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να προσφέρει γη και ύδωρ για τον Καρίμ Μπενζεμά. Οι Κόκκινοι αντιμετωπίζουν τρομερό επιθετικό πρόβλημα, καθώς παραμένει εκτός από το καλοκαίρι ο Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ εξελίσσεται σε τεράστια αποτυχία η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι.

Οπότε καίγονται για σέντερ φορ κλάσης και για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να... ξηλωθούν. Αυτός που θέλει περισσότερο από κάθε άλλον ο Μπρένταν Ρότζερς, είναι ο 27χρονος Γάλλος. Για να πείσει τη Ρεάλ να της τον πουλήσει, η Λίβερπουλ φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει ακόμα και 63 εκατ. ευρώ! Το ποσό είναι εξαιρετικό για τους Μαδριλένους αν και ο Μπενζεμά φέτος βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση. Επίσης, θα πρέπει να πειστεί και ο ίδιος να φύγει από την ομαδάρα του Κάρλο Αντσελότι, για να μετακομίσει στο «Ανφιλντ». Και αυτό μάλλον είναι και το δυσκολότερο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα