Φλέτσερ: «Δεν ζούσα για πέντε χρόνια»

Φλέτσερ: «Δεν ζούσα για πέντε χρόνια»

Γιώργος Κοντογεώργης
Φλέτσερ: «Δεν ζούσα για πέντε χρόνια»

bet365

Από ασθένεια που τον ανάγκαζε να μην απομακρύνεται από την τουαλέτα αποκάλυψε ότι έπασχε ο άσος της Γιουνάιτεντ. «Το ήξερε μόνο ο Φέργκιουσον και η οικογένειά μου».

Ο Σκωτσέζος χαφ μίλησε για την σπάνια αρρώστεια, η οποία λέγεται 'moon face' και προσβάλει μόλις έναν στους 210.000 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μαρτύριο του Φλέτσερ ξεκίνησε το 2008 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και το ξεπέρασε.

«Αυτά τα πέντε χρόνια, ουσιαστικά δεν ζούσα. Πήγαινα 30 φορές την ημέρα στην τουαλέτα. Δεν μπορούσα να βγω με την γυναίκα μου ή με την οικογένειά μου γιατί σίγουρα θα χρειαζόμουν να πάω 6-7 φορές στην τουαλέτα και θα έλεγαν 'τι κάνει ο Φλέτσερ'; Οι μόνοι που το ήξεραν ήταν η οικογένειά μου και ο Φέργκιουσον. Είχα φτάσει σε σημείο να ζυγίζω 60 κιλά, υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι είχα ξυπνήσει ένα πρωινό και δεν μπορούσε να κουνήσω τίποτα από το σώμα μου. Σε αυτά τα πέντε χρόνια οι μόνες δύο ώρες καθημερινά που ένιωθα καλά ήταν οι δύο ώρες της προπόνησης. Στον Ρούνεϊ και στον Ρίο Φέρντιναντ τους το είπα το 2011 γιατί με ρωτούσαν γιατί δεν πάω μαζί τους για μπίρες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα