Αστον Βίλα - Λέστερ 2-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Αστον Βίλα - Λέστερ 2-1

bet365

Η Αστον Βίλα νίκησε με ανατροπή την Λέστερ (2-1), πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στην Premier League και βρέθηκε στη μέση της βαθμολογίας.

Η Λέστερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο «Βίλα Παρκ», όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τη βγάλει από τον πάτο της βαθμολογίας. Στο 13' ο Μάρεζ έκανε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κάπου βρήκε και ξεγέλασε τον Γκούζαν που απέκρουσε τελευταία στιγμή, όμως ο Ουγιόα ήταν εκεί για να σκοράρει στην κενή εστία (0-1). Ηταν το 6ο γκολ του Αργεντινού επιθετικού στην Premier League, όμως το πρώτο από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι Αλεπούδες δεν έμειναν για πολύ στη θέση του οδηγού, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα μετά το φάουλ του Γουέστγουντ ο Κλαρκ με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 71' ο Χάτον με ψύχραιμο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Σμάιχελ μετά την ψηλοκρεμαστή πάσα του Μπεντέκε έγραψε το 2-1, το οποίο ήταν και τον τελικό. Στο 80' ο Πολ Κοντσέσκι αποβλήθηκε για την Λέστερ, η οποία στα 10 τελευταία παιχνίδια στην PL δεν έχει πετύχει νίκη (γκολ 6-18).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα