Βενγκέρ: «Θέλουμε τον Μινγκς»

Βενγκέρ: «Θέλουμε τον Μινγκς»

Γιώργος Κοντογεώργης
Βενγκέρ: «Θέλουμε τον Μινγκς»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε ότι η Αρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τάιρον Μινγκς της Ιπσουιτς, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ οι Gunners θέλουν τον Σνάιντερλεν της Σαουθάμπτον.

Ο Αλσατός με δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον 21χρονο αριστερό μπακ για τον οποίο είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ακόμα και 10 εκατ. λίρες. «Παρακολουθούμε αρκετούς νεαρούς παίκτες, όμως δεν είμαστε κοντά σε κανέναν» είπε ο Βενγκέρ και αναφέρθηκε στον Μινγκς. «Είναι ένας από αυτούς».

Ο Μινγκς είναι απίστευτα γρήγορος, εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, φέτος έχει ξεκινήσει σε 19 αγώνες της Ιπσουιτς στην Championship και έχει δώσει τέσσερις ασίστ. Το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη μεταγραφή που μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο, ενώ τον Μινγκς τσεκάρουν επίσης Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι Gunners επανέρχονται για την απόκτηση του Μόργκαν Σνάιντερλεν της Σαουθάμπτον για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν και το καλοκαίρι. Μάτια για τον Γάλλο χαφ των Saints έχουν και οι Λίβερπουλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής του, Ρόναλντ Κούμαν έχει πρόσφατα δηλώσει ότι «το να κρατήσουμε τον Μόργκαν δεν θα είναι εύκολο. θα δούμε τι θα γίνει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα