Μειώνει το έλλειμμα η Σίτι

Μειώνει το έλλειμμα η Σίτι

Γιώργος Καραμάνος
Μειώνει το έλλειμμα η Σίτι

bet365

Μία ανάσα από τη συμμόρφωση με τις επιταγές του FFP της UEFA βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, που ίσως από του χρόνου βγει στις... αγορές.

Μεγάλη μεταγραφή δεν μπορεί να κάνει. Οχι μέχρι να βγει από το στόχαστρο της UEFA και τις δαγκάνες του «Financial Fair Play». Ωστόσο, ο λογιστικός έλεγχος της χρονιάς έδειξε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ κοντά στο να εξαφανίσει το έλλειμμα της και να μπορέσει να λειτουργήσει με βάση τον όποιο προγραμματισμό θέλει εκείνη να κάνει.

Πέρσι, όταν δηλαδή τιμωρήθηκε εξαιτίας του FFP, το έλλειμμα της ήταν στα 65,5 εκατ. ευρώ. Τώρα όμως αυτό έπεσε σχεδόν στο μισό, δηλαδή στα 29,2 εκατ. Μάλιστα σε αυτά υπολογίζονται και τα 20,2 που ήταν το σχετικό πρόστιμο που έπρεπε να πληρώσει στην UEFA. Στον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου οι Πολίτες πιστεύουν ότι θα έχουν ισοσκελίσει έσοδα και έξοδα και τότε θα κινηθούν για την ενδυνάμωση του ρόστερ τους. Αφού βέβαια ταυτόχρονα φροντίσουν να πουλήσουν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα