«Καλύτεροι όταν βρούμε σταθερότητα»

«Καλύτεροι όταν βρούμε σταθερότητα»

«Καλύτεροι όταν βρούμε σταθερότητα»

bet365

Ο Κρίστιαν Ερικσεν τόνισε ότι η Τότεναμ πρέπει να παίζει καλύτερα εντός έδρας και περιμένει καλύτερη σεζόν όταν υπάρξει σταθερότητα.

Υστερα από φάουλ του Δανού χαφ ο Κέιν ισοφάρισε την Χαλ και με δικό του σουτ στο 90' οι Σπερς πήραν το εκτός έδρας τρίποντο. Ο 22χρονος μίλησε για το ματς και το υπόλοιπο της σεζόν. «Μπορούμε να πάρουμε πολλά καλά πράγματα και αυτοπεποίθηση από αυτό το ματς. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς».

«Ξέρουμε ότι οι οπαδοί περιμένουν περισσότερα και θέλουμε να το κάνουμε. Πάντα θέλουμε να κάνουμε νίκες όταν παίζουμε εντός και όταν δεν το κάνουμε οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι, είναι φυσιολογικό. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα στην έδρα μας. Οταν γίνουμε πιο σταθεροί, θα έχουμε καλύτερη σεζόν» πρόσθεσε.

Οσον αφορά τη δική του παρουσία και το πόσο πρέπει να παίζει, συμπλήρωσε. «Στα τελευταία δύο παιχνίδια βγήκα μετά από 45 λεπτά. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει περισσότερο, όμως είναι απόφαση του προπονητή. Είχα την ευκαιρία αυτή τη φορά και έδειξα ότι τα 90 λεπτά είναι καλά για μένα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα