Ουσμάνοβ κατά Βενγκέρ

Ουσμάνοβ κατά Βενγκέρ

Gazzetta team
Ουσμάνοβ κατά Βενγκέρ

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Άρσεναλ, Αλισέρ Ουσμάνοβ, τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παραδέχεται τα λάθη του.

«Η άποψή μου είναι, και τη λέω ανοιχτά, ότι πρέπει να ενισχυθούμε σε κάθε θέση, προκειμένου να ανταγωνιστούμε με ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι ή στην Αγγλία με ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Παρί και η Μπάγερν. Η Άρσεναλ είναι ένα όνειρο, που κάποιες φορές πονάει όπως κάθε όνειρο.

Οι δυνατότητες υπάρχουν, όμως δεν υπάρχει καμία αναγνώριση και κριτική των λαθών. Κανένας, όσο ιδιοφυΐα και αν είναι, δεν μπορεί να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο, αν δεν παραδέχεται τα λάθη του. Όταν μπορέσεις να παραδεχθείς τα λάθη σου, τότε θα μπορέσεις και τα ξεφορτωθείς. Κάθε χρόνο επαναλαμβάνονται τα ίδια αποτελέσματα. Να εξασφαλίσουμε μία θέση στο Champions League και συνήθως να αποκλειστούμε νωρίς στα πλέι οφς. Ως επενδυτής δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτό», σχολίασε αρχικά ο Ουζμπέκος, ο οποίος παρότι κατέχει το 30% των μετοχών της Άρσεναλ, δεν έχει θέσει στο ΔΣ των Λονδρέζων και τον έλεγχο του συλλόγου, έχοντας εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του για την λιτή οικονομική πολιτική.

«Όλοι κάνουν λάθη. Και αυτός κάνει. Γνωρίζω ότι όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να παραδεχθείς τα λάθη σου. Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα. Μου αρέσει ο Αρσέν για τις αξίες που πρεσβεύει. Οι αξίες, όμως, κάποιες φορές είναι περιορισμός. Και οι περιορισμοί πάντα σημαίνουν χαμένες ευκαιρίες», ολοκλήρωσε ο Ουσμάνοβ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα