«My name is Kane. Like... Hurricane»

«My name is Kane. Like... Hurricane»

Gazzetta team
«My name is Kane. Like... Hurricane»

bet365

Σαν... ανεμοστρόβιλος έχει μπει στα πλάνα του Μαουρίσιο Ποκετίνο τη φετινή σεζόν ο Χάρι Κέιν και μαζί του, η Τότεναμ καταφέρνει κάθε φορά να πάρει βαθμό ή βαθμούς στα παιχνίδια της.

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός κάνει... παπάδες φέτος με τα «σπιρούνια».

Με τα 11 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αφήνοντας τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στη σκιά του.

Η πολύ καλή σεζόν που διανύει αντικατοπτρίζεται και στις τελευταίες εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας, όμως στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» δείχνει να είναι πλέον... απαραίτητος για να πάρουν οι Λονδρέζοι κάτι θετικό από τα παιχνίδια τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε κάθε ματς που έχει πετύχει γκολ ο Κέιν, η Τότεναμ δεν έχει ηττηθεί!

Τελευταίο, φυσικά, το γκολ απέναντι στη Χαλ, το απόγευμα της Κυριακής, κάνοντας το πρώτο βήμα για την ανατροπή του σκορ και το «τρίποντο» με το τελικό 2-1 που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα του «KC Stadium».

Ας δούμε, αναλυτικά τα ματς στα οποία έχει σκοράρει ο Κέιν και τα αποτελέσματα της Τότεναμ:

21/8/2014 Α.Ε. Λεμεσού – Τότεναμ 1-2

Πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του ολοκλήρωσε το «come-back» στην Κύπρο για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

28/8/2014 Τότεναμ – Α.Ε. Λεμεσού 3-0

Έδειξε το δρόμο στους συμπαίκτες του πετυχαίνοντας το πρώτο από τα τρία τέρματα της νίκης.

24/9/2014 Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-1

Έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το Λιγκ Καπ, σε ματς που ξανά η Τότεναμ είχε βρεθεί να κυνηγάει το σκορ.

2/10/2014 Τότεναμ – Μπεσίκτας 1-1

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το γκολ του Κέιν ήταν σημαντικότατο για τον ένα βαθμό, αφού ο Μπα στο 89' βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, στερώντας δύο βαθμούς από τους Λονδρέζους.

23/10/2014 Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης 5-1

Χατ – τρικ από τον Χάρι Κέιν στο ματς απέναντι στους Αρκάδες, με τον Λαμέλα, ωστόσο, να του κλέβει την παράσταση με το εκπληκτικό γκολ με ραμπόνα.

29/10/2014 Τότεναμ – Μπράιτον 2-0

Σιγούρεψε τη νίκη της Τότεναμ με γκολ στο 74ο λεπτό για το Λιγκ Καπ.

2/11/2014 Άστον Βίλα – Τότεναμ 1-2

Ο ήρωας του αγώνα του «Βίλα Παρκ» με την εκτέλεση φάουλ που κόντραρε, ξεγέλασε τον Γκουζάν και κατέληξε στα δίχτυα στις καθυστερήσεις για να έρθει τούμπα το παιχνίδι και η Τότεναμ να επικρατήσει. Μάλιστα, ήταν το πρώτο φετινό ματς στο οποίο βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «σπιρουνιών» σε ματς πρωταθλήματος!

6/11/2014 Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ 1-2

«Καθάρισε» το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, προτού κληθεί η ομάδα του Ποκετίνο να σταθεί όρθια στην πίεση που άσκησαν οι Αρκάδες, μέχρι να μειώσουν απλά με τον Μπαράλες στο 90'.

23/11/2014 Χαλ – Τότεναμ 1-2

Αυτή τη φορά ο Έρικσεν ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ σε αντίθεση με ό,τι έγινε απέναντι στην Άστον Βίλα πριν λίγο καιρό, όμως ο Κέιν έδωσε το «σύνθημα» για την αντεπίθεση, ισοφαρίζοντας από «ριμπάουντ» σε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Δανού.

Κώστας Ζάλιαρης

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα