Για Ελληνα προπονητή πάει η ΕΠΟ

Για Ελληνα προπονητή πάει η ΕΠΟ

Gazzetta team
Για Ελληνα προπονητή πάει η ΕΠΟ

bet365

Είναι νωρίς ακόμα να συζητιέται η διαδοχή του Κλάουντιο Ρανιέρι, αλλά ήδη έπεσαν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα. Ο νέος προπονητής θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Σοβαρή συζήτηση για τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι στην Εθνική δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν μετά την τραγική ήττα από τα Νησιά Φερόε, ακούστηκαν πολλά ονόματα. Το πάθημα φαίνεται ότι γίνεται μάθημα στην ΕΠΟ που ψάχνει για προπονητή ο οποίος θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Δώνη, Αναστασιάδη, Τσιώλη, Κετσπάγια και Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο Δώνης και Αναστασιάδης έχουν συμβόλαια, όπως και ο Γιοβάνοβιτς που δουλεύει στην Αλ Νασρ και δύσκολα θα μπορούσαν να απεμπλακούν και να δουλέψουν στην Εθνική. Ο Κετσπάγια χώρισε τους δρόμους του με την Εθνική Γεωργίας και είναι μία λύση, ενώ ο Τσιώλης δεν «παίζει» δυνατά καθώς υπάρχουν αρκετοί που δεν τον θέλουν στην Εθνική.

Για την ώρα η Εθνική θα πορευτεί με τους Τσάνα - Καραγκούνη αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο επόμενο επίσημο παιχνίδι, κόντρα στην Ουγγαρία τον επόμενο Μάρτη, θα έχει αποκτηθεί προπονητής.

 

Τελευταία Νέα