Με Τσάνα και «Κάρα»

Με Τσάνα και «Κάρα»

Νίκος Ρόλλας
Με Τσάνα και «Κάρα»

bet365

Χωρίς τον Kλαούντιο Ρανιέρι θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στην Κρήτη. Υπηρεσιακός ο Κώστας Τσάνας, κανονικά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Η ήττα από τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ήταν το τελευταίο παιχνίδι που η Εθνική ομάδα είχε στον πάγκο της τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αυτή η εξέλιξη όμως, όσο και αν φαντάζει ως φυσικό επακόλουθο της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πέρασε από αρκετά... κύματα, καθώς η πρώτη πληροφόρηση το πρωί του Σαββάτου έλεγε πως ο 63χρονος τεχνικός θα ταξίδευε κανονικά την Κυριακή με την αποστολή στην Κρήτη, για το φιλικό με την Σερβία που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ με δηλώσεις του στην ΝΕΡΙΤ αποκάλυψε πως πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να μην ξανακάτσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πως το όλο θέμα θα ξεκαθάριζε το βράδυ του Σαββάτου στη συνάντηση που θα είχε με την πλευρά του Ιταλού προπονητή.

Στο παιχνίδι με την Σερβία στα Χανιά στον πάγκο της θα καθίσει ο άνθρωπος για όλες τις... δουλειές. Ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος αρχικά είχε τις Ελπίδες, μετά την ήττα με 10-0 από την Ελβετία ανέλαβε τους Νέους και τώρα καλείται έστω και ως υπηρεσιακός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Άνδρες...

Στο πλάι του θα είναι κανονικά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου και να μην κάνει πράξη την σκέψη παραίτησης που εξέφρασε στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την ντροπιαστική ήττα της Παρασκευής.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με ανακοίνωσή της έβγαλε τον Ρανιέρι σε άδεια μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014. Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά. Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα