Η Άρσεναλ προτιμά νέο δανεισμό Κάμπελ

Δημήτρης Τομαράς
Η Άρσεναλ προτιμά νέο δανεισμό Κάμπελ

bet365

Η Άρσεναλ έχει επιλέξει σύμφωνα με νεότερες αγγλικές πηγές να δώσει ξανά δανεικό τον Τζόελ Κάμπελ. Γιατί προτιμά τον Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να είναι έτοιμοι για μία ακόμα... υπέρβαση στα μεταγραφικά τους δεδομένα για τον Γενάρη. Αυτό θα γίνει στην περίπτωση που θα καταφέρουν να κλείσουν με δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι τον Τζόελ Κάμπελ! Η Άρσεναλ δεν δείχνει να έχει προς το παρόν στο πλάνο της την πώληση του παίκτη. Για να μπει σε αυτήν την διαδικασία θέλει πάνω από 6 με 6,5 εκατ. ευρώ. Χρήματα που οι ομάδες που φέρονται να ασχολούνται μαζί του δεν θα δώσουν τόσο εύκολα. Υπάρχει λοιπόν η λύση του δανεισμού για τον Γενάρη. Η επιλογή αυτή για να πάρει πολλά ματς στα πόδια του για να δείξει ξανά τι μπορεί να προσφέρει.

Κάτι που φαίνεται να προσανατολίζεται να κάνει. Σε αυτήν την περίσταση όμως να μπει οψιόν για το καλοκαίρι. Η Άρσεναλ πάντα σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το Νησί προτιμά τον πειραϊκό σύλλογο επειδή το περιβάλλον είναι γνώριμο. Πολύ απλά επειδή ο Κάμπελ θα βρει έναν προπονητή, τον Μίτσελ, στον οποίο οφείλει πολλά και μία ομάδα που ξέρει καλά. Πάνω απ' όλα όμως θα πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά θα διευκρινιστούν από τον Δεκέμβριο και μετά. Πέραν του Ολυμπιακού με τον Κάμπελ έχουν συνδεθεί -όπως έχει ήδη γίνει γνωστό- οι Μίλαν, Ίντερ, Γαλατά, Μπενφίκα καθώς και αγγλικοί σύλλογοι. Υπάρχει πάντως εκτός των άλλων και το ενδεχόμενο οι συζητήσεις για το μέλλον του Κάμπελ να πάρουν... παράταση για το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα