Χαλ - Σαουθάμπτον 0-1

Gazzetta team
Χαλ - Σαουθάμπτον 0-1

bet365

Ποιος θα την σταματήσει... Η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Χαλ (0-1), παρέμεινε στη 2η θέση και συνεχίζει να... κολάζει την Πρέμιερ Λιγκ. Στο μηδέν Εβερτον και Σουόνσι.

Μπορεί να έκανε μεγάλο ματς στο «Εμιρεϊτς», μπορεί να σταμάτησε τη Λίβερπουλ, αλλά ο Γιακούποβιτς...πρόδωσε την ομάδα του και η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλο διπλό. Ο Γουανιάμα έδωσε τη λύση μόλις στο 3' και οι «Αγιοι» με το 1-0 παρέμειναν στην 2η θέση. Ο Γιακούβιτς έκανε το δώρο και ο ο Κενυάτης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η Σαουθάμπτον είχε τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά έκανε και λάθη, αλλά σε ένα από αυτά ο Μπερτράντ έσωσε την ομάδα του. Οι «Αγιοι ήταν καλύτεροι και στο 37' ο Λονγκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γιακούποβιτς έδιωξε εντυπωσιακά. Σούπερ επέμβαση και στο 47', αυτή τη φορά τη μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πελέ. Η Χαλ αδυνατούσε να απειλήσει, η Σαουθάμπτον κρατούσε εύκολα και μάλιστα έχασε νέα καλή ευκαιρία με τον Μανέ. Τρίτη διαδοχική νίκη, τρίτο ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και η ομάδα του Κούμαν συνεχίζει ακάθεκτη.

«Χ»αμένη η Εβερτον
Το παρελθόν έδειχνε φουλ Εβερτον. Βλέπετε η Σουόνσι δεν έχει καταφέρει ποτέ να τη νικήσει στις 18 προηγούμενες φορές (13 νίκες Εβερτον, 5 ισοπαλίες) που αναμετρήθηκαν. Αυτές πλέον έγιναν 19, καθώς οι Κύκνοι μπορεί να μην πέρασαν νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ», αλλά ο βαθμός που πήραν (0-0), μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ήταν καλύτεροι, μα στους Ουαλούς αρνήθηκε ο διαιτητής πέναλτι στο χέρι του Αλκαράς. Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 72' (αποβολή Σέλβι) κράτησαν μέχρι το τέλος και υποχρέωσαν τα Ζαχαρωτά να ξεμείνουν με μόλις μία επιτυχία στα πέντε φετινά τους ματς εντός έδρας.

Fightback η Γουέστ Χαμ
Με τον Ενερ Βαλένσια να πετυχαίνει ένα γκολ και να σερβίρει άλλο ένα, η Γουέστ Χαμ επέστρεψε από το 2-0 και πήρε βαθμό εκτός έδρας από την Στόουκ (2-2). Ο -δανεικός από την Τσέλσι- Βίκτορ Μόζες άνοιξε το σκορ στο 33' για τους γηπεδούχους με το πρώτο του γκολ στη φετινή Premier League για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Μαρκ Χιούζ ο Ντιούφ μετά τη σέντρα του Γουόλτερς (56'). Στο 60' ο Βαλένσια με ωραία κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Ντάουνινγκ μείωσε σε 2-1 για την Γουέστ Χαμ και στο 73' οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον επιθετικό από το Εκουαδόρ να... επιστρέφει στον Ντάουνινγκ για το τελικό 2-2.

Το αυτογκόλ έκανε τη διαφορά...

Η πεντάρα στη Γιουνάιτεντ ήταν ότι καλύτερο έχει να θυμάται τον τελευταίο μήνα η Λέστερ τον τελευταίο μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τότε μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στις οποίες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Κόντρα στη Γουέστ Μπρομ δεν μπόρεσε να σπάσει το αρνητικό σερί και ένα αυτογκόλ του Καμπιάσο στο 47' την κράτησε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η Γουέστ Μπρομ αρκέστηκε σε αυτό το τέρμα, είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και χωρίς πρόβλημα κράτησε το μηδέν στην άμυνα και το τρίποντο. Στην αποστολή ο Σαμαράς, αλλά δεν αγωνίστηκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα