Λίβερπουλ - Χαλ 0-0

Λίβερπουλ - Χαλ 0-0

Λίβερπουλ - Χαλ 0-0

bet365

Η Λίβερπουλ δε... βλεπόταν σε ακόμα ένα ματς, έμεινε στο μηδέν με τη Χαλ χάνοντας κι άλλο την επαφή με την κορυφή! Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις ο Μπαλοτέλι.

Δυο νίκες και πάλι από την αρχή! Η Λίβερπουλ επηρεασμένη από την εντός έδρας συντριβή από τη Ρεάλ, ξέχασε τις νίκες με ΚΠΡ, Γουέστ Μπρομ και επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις. Πολύ κακό ποδόσφαιρο για μια ώρα, προσπάθησαν μετά το 60' χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον Γιακούποβιτς και τη Χαλ. Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, συνεχίζουν να κάνουν... ζημιές, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 στο Εμιρεϊτς.

Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10' απείλησε τη Χαλ, ωστόσο η κεφαλιά του Λόβρεν δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού έδιωξε στη γραμμή ο Ελχοχαμαντί. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, ο Γιακούποβιτς έσωσε την ομάδα του στη σουτάρα του Μπαλοτέλι. Οι «κόκκινοι» δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν ρυθμό και διαδρόμους, η Χαλ πολύ καλά στημένη κρατούσε το μηδέν. Μάλιστα, στο 42' είχε καλή φάση, αλλά το σουτ του Χάντλστοουν κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Κακό ξεκίνημα και στο β' μέρος για τη Λίβερπουλ, με την ομάδα να ανεβαίνει μετά το 60' και την είσοδο των Λάμπερτ, Κουτίνιο στο ματς. Οι «κόκκινοι» άρχισαν την πίεση, αλλά ούτε ο Κουτίνιο, ούτε και ο Τζέραρντ μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο, όχι όμως και τον φορ που θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπαλοτέλι ζήτησε πέναλτι στο 88' χωρίς όμως να υπάρχει κάτι, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως νικήθηκε από τον Γιακούποβιτς.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μανκίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Μορένο, Άλεν (61' Κουτίνιο), Τζέραρντ, Τσαν (75' Χέντερσον), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι, Λαλάνα (61' Λάμπερτ)
Χαλ: Γιακούποβιτς, Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Ντιαμέ (86' Μέιλερ), Χάντλστοουν, Μπράντι, Μπεν Αρφά (71' Αλούκο), Ερνάντεζ (71' Ραμίρεζ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα