«Υπερβολικά βλάκας ο Χόντσον!»

Θάνος Σαρρής
«Υπερβολικά βλάκας ο Χόντσον!»

bet365

Η δήλωση του Ρόι Χόντσον ότι δεν έχει αποδειχθεί πως παίκτες όπως ο Ραχίμ Στέρλινγκ χρειάζονται δύο μέρες ξεκούραση μετά τα ματς προκάλεσε την... επιστημονική αντίδραση του ειδικού σε θέματα φυσικής κατάστασης Ρέιμοντ Φερχάιχεν!

Ο Ολλανδός Φερχάιχεν, ο οποίος έχει δουλέψει στην Μπαρτσελόνα και ήταν βοηθός του αείμνηστου Γκάρι Σπιντ στην Ουαλία, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεσή του με τις μεθόδους των Βρετανών προπονητών. Στο στόχαστρό του έχει βρεθεί και ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Η δήλωση του Μπρένταν Ρότζερς ότι ο Στέρλινγκ χρειάζεται τουλάχιστον δύο μέρες ξεκούραση μετά από ματς της Εθνικής τον βρήκε λοιπόν απόλυτα σύμφωνο και τον έκανε να εξαπολύσει επίθεση κατά του Ρόι Χόντσον, του προπονητή της Αγγλίας, ο οποίος διαφώνησε!

«Ένα ακόμα σοκαριστικό παράδειγμα του γιατί οι Άγγλοι προπονητές τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση είναι ο τεχνικός της Αγγλίας Ρόι Χόντσον». Στη συνέχεια, το εξήγησε επιστημονικά: «Αρχικά, οι 19χρονοι δεν έχουν απολύτως διαμορφωμένο σώμα. Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού λοιπόν είναι υψηλότερες για αυτούς και η κόπωση μεγαλύτερη. Δεύτερον, ο Στέρλινγκ δεν είναι μόνο νέος, αλλά και εκρηκτικός.

Οι παίκτες αυτοί έχουν περισσότερες "γρήγορες" μυϊκές ίνες σχετικά με τους πιο αργούς. Οι "γρήγορες" μυϊκές ίνες επανέρχονται πιο αργά επειδή το αίμα και το οξυγόνο είναι λιγότερα. Για αυτό εκρηκτικοί παίκτες όπως ο Στέρλινγκ χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Τρίτον, η συσσώρευση κόπωσης λόγω της μη επαρκούς ανάκτησης κάνει πιο αργό το νευρικό σύστημα. Το σήμα από τον εγκέφαλο στους μεις ταξιδεύει πιο αργά.

Οπότε υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι η ανεπαρκής ξεκούραση, η κόπωση και το χαμηλότερο νευρικό σύστημα αυξάνουν το ρίσκο τραυματισμού. Ο προπονητής της Αγγλίας για μια άλλη φορά έδειξε υπερβολικά βλάκας και αποτελεί τυπικό δείγμα απαίδευτου Άγγλου τεχνικού!», τόνισε!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα