Ντέρμπι στο Νησί! (vid)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Ντέρμπι στο Νησί! (vid)

bet365

Ντέρμπι σε Μέρσισαϊντ, Β. Λονδίνο και το Νησί παίρνει... φωτιά. Ματσάρες και δύσκολες αποστολές για τους «μεγάλους». Δείτε το αποκλειστικό preview στο gazzetta.gr!

Ντέρμπι, ντέρμπι και Super μπάλα στην Πρέμιερ Λιγκ! Το Νησί ετοιμάζεται να υποδεχθεί αγωνιστική – φωτιά, με μεγάλα ματς και εκπληκτικό θέαμα. Μια πόλη, δυο μεγάλες ομάδες και κανένα περιθώρια για απώλειες. Στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ η Λίβερπουλ φιλοξενεί στο «Αλνφιντ» την Εβερτον σε ματς χωρίς προγνωστικά. Δυο διαδοχικές ήττες για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, το κλίμα άσχημο και η διαφορά από την κορυφή έχει ανοίξει επικίνδυνα. Χωρίς νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο η Εβερτον την τελευταία δεκαετία, ενώ οι υποχρεώσεις της σε Αγγλία και Γιουρόπα Λιγκ της βάζουν δύσκολα!

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει και το Βόρειο Λονδίνο, η Αρσεναλ φιλοξενεί την Τότεναμ και πριν τη Γαλατασαράι θέλει νίκη ψυχολογίας. Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλησε να ξεκουράσει τους βασικούς στο Λιγκ Καπ και την... πάτησε, αφού οι δέκα αλλαγές έφεραν και τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον. Η Τότεναμ λίγο έλειψε να έχει την ίδια τύχη κόντρα στη Νότιγχαμ, παρουσιάστηκε με ενδεκάδα... Γιουρόπα Λιγκ και το έσωσε στο τέλος! Μια νίκη την τελευταία δεκαετία για τους Σπερς.

Ποιος θα το περίμενε στην έναρξη της σεζόν πως το ματς της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Τσέλσι και την Αστον Βίλα θα ήταν ένα ντέρμπι κορυφής. Οι Μπλε κάνουν εξαιρετική σεζόν, έχουν μόλις μια ισοπαλία και δείχνουν πως είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Απέναντι τους οι «Χωριάτες», οι οποίοι έδειξαν και στο «Ανφιλντ» πως είναι ικανοί για... ζημιές.

Δυο διαδοχικά ντέρμπι για τη Σίτι, η οποία δεν νίκησε σε κανένα, αλλά και δεν έχασε! Απώλεια... απαγορεύεται, αν και η Χαλ εντός έδρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Κόντρα στη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ έκανε πάρτι και ξέσπασε... κερνώντας εφτά γκολ. Επιστρέφει ο ηγέτης Σίλβα, όπως και ο Αγουέρο κάνοντας πιο εύκολα τα πλάνα του Πελεγκρίνι.

Το σοκ της πεντάρας μεγάλο, η Λέστερ προσγείωσε ανώμαλα τον Φαν Χάαλ και τους παίκτες του και η Γιουνάιτεντ καλείται να αντιδράσει! Ο,τι αρνητικό ρεκόρ υπάρχει, η Μάντσεστερ το έχει σπάσει, ο Ολλανδός αντέχει την κριτική, αλλά για να μην ξεσπάσει πρέπει να έρθουν νίκες. Αν δεν αλλάξει πάντως φιλοσοφία στην άμυνα, τότε η Γουέστ Χαμ θα της βάλει δύσκολα και μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Η μεγάλη έκπληξη, Σαουθάμπτον υποδέχεται την ΚΠΡ και ο Χάρι Ρέντκναπ επιστρέφει στο Σεντ Μέρις, αν και οι αναμνήσεις δεν είναι ιδανικές.


Αναλυτικά το πρόγραμμα

Λίβερπουλ – Εβερτον (14.45)
Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ (17.00)
Μαν. Γιουνάιτενττ – Γουέστ Χαμ (17.00)
Σάντερλαντ – Σουόνσι (17.00)
Σαουθάμπτον – ΚΠΡ (17.00)
Τσέλσι – Αστον Βίλα (17.00)
Χαλ – Μαν. Σίτι (17.00)
Αρσεναλ – Τότεναμ (19.30)

Δείτε το video με το αποκλειστικό preview μόνο στο gazzetta.gr! Θα είναι διαθέσιμο μέχρι την έναρξη των αγώνων

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα