Οταν ο Μουρίνιο έπαιζε μπάλα (vid)

Οταν ο Μουρίνιο έπαιζε μπάλα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Οταν ο Μουρίνιο έπαιζε μπάλα (vid)

bet365

Δείτε σε ένα... ιστορικό βίντεο του 1981, την παρουσίαση του 18χρονου τότε Ζοσέ Μουρίνιο ως νέου αποκτήματος της Ρίο Αβε, όπου ήταν προπονητής ο πατέρας του.

Αναμφίβολα δεν ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων προπονητών που προηγουμένως υπήρξαν τεράστιοι παίκτες. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστό ότι όσο και αν σκαμπάζει από μπάλα, δεν το... είχε και πολύ με το τόπι στα πόδια. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ως πιτσιρικάς την έκανε την προσπάθεια του. Είχε άλλωστε τον πατέρα του κατά κάποιο τρόπο ως πρότυπο.

Ο Φέλιξ Μουρίνιο που ως τερματοφύλακας της Σετούμπαλ είχε κατακτήσει και το πορτογαλικό Κύπελλο, βρέθηκε ως προπονητής στη Ρίο Αβε. Εκεί πήρε μαζί και τον γιο του. Τη σεζόν 1981-'82 ο Μουρίνιο βρέθηκε ως νεαρός (18 ετών) στην ομάδα του πατέρα του και σε αυτό το βίντεο εποχής παρουσιάζεται μαζί με τα υπόλοιπα αποκτήματα. Ο Ζοσέ που εμφανίζεται στο τέλος δείχνει να το έχει πάρει λίγο στο χαβαλέ. Οπως κατά κάποιο τρόπο κάνει και τώρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα