Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-3

Γιώργος Καραμάνος
Εβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-3

bet365

Εχοντας τη χειρότερη άμυνα στην Premier League, τα Ζαχαρωτά άφησαν και την Κρίσταλ Πάλας να τους εκθέσεις (3-2) μέσα στο σπίτι τους.

Η περσινή ομάδα μοντέλο ξαφνικά φέτος έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Αυτό οφείλεται στην κάκιστη αμυντική λειτουργία της που έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της Εβερτον να κάνουν πάρτι στην εστία της. Τελευταίος θύτης η Κρίσταλ Πάλας που πέρασε νικηφόρα με 3-2 από το «Γκούντισον Παρκ» και μάλιστα με ανατροπή.

Τι και αν το ξεκίνημα στο ματς ήταν εξαιρετικό. Μόλις στο 9' ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ στην πρώτη καθαρή φάση του αγώνα. Τι και αν η Εβερτον είχε κατοχή που άγγιζε το 75%και πίεζε για δεύτερο τέρμα. Εκείνη ήταν που είδε τη μπάλα να αναπαύεται στην εστία της και μάλιστα τρεις φορές.

Στο 30' ο Γιέντινακ ισοφάρισε με πέναλτι, για να ακολουθήσουν η κεφαλιά του Κάμπελ στο 53' και το σουτ του Μπολασιέ στο 69'. Με αυτά τα τρία γκολ το φετινό παθητικό των Ζαχαρωτών έφτασε στο κάκιστο νούμερο 13. Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχισαν την πίεση τους, μείωσαν με πέναλτι του Μπέινς (83'), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό και παρέμειναν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (έχουν μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία τους).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα