Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 0-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 0-1

bet365

Σοκ στο Λονδίνο, η Γουέστ Μπρομ έβαλε πολύ δύσκολα στην Τότεναμ και... απέδρασε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τεράστια νίκη 1-0.

Φαβορί στα... χαρτιά η Τότεναμ εντός έδρας, γιατί η Γουέστ Μπρομ ήταν εξαιρετική, εγκλώβισε τους γηπεδούχους και πήρε μεγάλο διπλό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η αντίπαλος του Αστέρα δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό, τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων που είχαν κλείσει όλους τους χώρους της εστίας του Φούστερ. Ο Αντεμπαγιόρ δεν μπορούσε να πάρει... ανάσα, Λαμέλα, Έρικσεν ιδανικά κλεισμένοι και ευκαιρία... ούτε για δείγμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 31', με τον Ντοόυσον να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση. Οι Λονδρέζοι απάντησαν στο 45', αλλά το σουτ του Έρικσεν έδιωξε ο Φόστερ. Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά, ο Τσαντλί όμως σε καλή ευκαιρία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Γουέστ Μπρομ είχε τον τρόπο και σε δύο λεπτά με Μπεραχίνιο, Γκάρτνερ έστειλε μηνύματα. Οαση για τους Λονδρέζους η ευκαιρία του Σολδάδο στο 71' και μετά... τέλος. Το σοκ ήρθε στο 74', ο Μπραντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μόρισον με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 για τη Γουέστ Μπρομ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα