«Ο Μπαλοτέλι είναι επιβήτορας στο κρεβάτι»!

«Ο Μπαλοτέλι είναι επιβήτορας στο κρεβάτι»!

Gazzetta team
«Ο Μπαλοτέλι είναι επιβήτορας στο κρεβάτι»!

bet365

Η πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι, Εγκλαντίν Φλόρε Αγκιλάρ είπε τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοράρει καλά στο... κρεβάτι!

Η 24χρονη Γαλλίδα μίλησε για τις αντοχές του «Super Mario» εκτός αγωνιστικού χώρου: «Η Λίβερπουλ δεν πρέπει να ανησυχεί για το αν ο Μπαλοτέλι βγάζει στο γήπεδο τη μισή από την ενέργεια που έχει στο σεξ. Έχει τόσες αντοχές...Ο Μάριο είναι επιβήτορας στο κρεβάτι»!

Με είδε σε κάτι φωτογραφίες και ρώτησε ποια είμαι. Ανταλλάξαμε μετά κάποια φιλικά μηνύματα και ήταν πολύ επιφυλακτικός. Με κάλεσε, μαζί με μια φίλη μου, στο ξενοδοχείο του, γιατί δεν ήθελε να μας δουν. Είχε κλείσει την σουίτα στο ρετιρέ. Ήταν τεράστια. Χτυπήσαμε την πόρτα και άνοιξε ο ίδιος. Έβλεπε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Μας πρόσφερε ένα ποτό και συζητήσαμε για αρκετή ώρα. Μετά μας πήγε για φαγητό νοικιάζοντας μια Μπέντλεϊ. Στον γυρισμό με ρώτησε αν κοιμάμαι με ποδοσφαιριστές.

Του είπα πως έχω πάει με πέντε, αλλά δεν του είπα με ποιους. Με ρώτησε μετά τι περίμενα από εκείνον και εγώ του απάντησα πως λόγω της φήμης που έχει, περίμενα πως θα κάναμε σεξ. Πήγαμε στο κρεβάτι και προσποιούταν πως κοιμάται. Με ρώτησε για να μου δώσει ένα φιλί για καληνύχτα και έτσι καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Έσβησε όλα τα φώτα, κάτι που με παραξένεψε. Αλλά ήταν ωραία. Είναι προικισμένος. Κάναμε σεξ σε πέντε διαφορετικές στάσεις. Έχει αντοχές και... κρατάει πολύ. Με ρωτούσε συνεχώς αν μου άρεσε και αν το απολάμβανα. Στο τέλος με πήρε αγκαλιά, με φίλησε και ένιωσα μοναδική», είπε η Εγκλαντίν Φλόρε Αγκιλάρ

Στη συνέχεια η 24χρονη καλλονή έδειξε την προτίμηση της στον Μπαλοτέλι και όχι στον Άσλεϊ Κόουλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μπαλοτέλι είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος. Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι καλύτερος από όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω πάει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα