Ντέρμπι κορυφής στο «Etihad» (vid)

Gazzetta team
Ντέρμπι κορυφής στο «Etihad» (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι στο μεγάλο ματς της Κυριακής, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο Λέστερ. Δείτε το αποκλειστικό preview!

Το ματς της αγωνιστικής στην Premier League διεξάγεται στο «Etihad» την Κυριακή (18:00), όπου η Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την πρώτη Τσέλσι, ούσα ήδη πέντα βαθμούς πίσω από την ομάδα του Μουρίνιο, μετά την ήττα της από τη Στόουκ και το 2-2 με την Άρσεναλ. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι σε τρομερή κατάσταση για τους «Μπλε», που δείχνουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι είναι φαβορί για τον τίτλο.

Πέρυσι, η Τσέλσι ήταν η μόνη ομάδα που είχε νικήσει στο γήπεδο του Μάντσεστερ και θέλει να κάνει το ίδιο και φέτος. Πρόσωπο του αγώνα ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος μετά από 13 χρόνια στους Λονδρέζους βρίσκεται... στο αντίπαλο στρατόπεδο! Ο Αγουέρο ξεκουράστηκε και ο Πελεγρίνι αναμένεται να τον ξεκινήσει. Η ομάδα του δεν έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στα τελευταία 71 εντός έδρας παιχνίδια της για το Πρωτάθλημα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην ΚΠΡ, με τον Φαν Χάαλ να αλλάζει σύστημα και να ενσωματώνει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πλέον, θέλει να δημιουργήσει σερί νικών, έχοντας μπροστά της το ματς με τη μαχητκή Λέστερ (15:30), που έχει νικήσει μόλις μια φορά τους «Κόκκινους Διάβολους» στα τελευταία 16 ματς που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι. Ο Φαλκάο είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός και ο Σο να κάνει ντεμπούτο στην ομάδα του Φαν Χάαλ, ο οποίος δεν έχει νεότερους «πονοκέφαλους», αλλά συνεχίζει να μην υπολογίζει στους Σμόλινγκ, Φελαϊνί, Κάρικ, Γιανγκ και Τζόουνς.

Η Τότεναμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ (15:30), που επίσης δεν έχει πάρει ακόμα «τρίποντο». Οι Σπερς προέρχονται από το 0-0 με την Παρτιζάν την Πέμπτη και δεν έχουν χάσει από τους Μπάγκις στην έδρα τους από τον Νοέμβριο του 1984! Τάουνσεντ και Γουόκερ είναι εκτός για του Λονδρέζους, ενώ η Μπρομ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, με τους Σεσενιόν και Μουλούμπου να επιστρέφουν.

Η Έβερτον, που δείχνει να συνέρχεται από το κακό της ξεκίνημα και έχει δύο σερί νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (18:00) και ο Μαρτίνεθ είναι πιθανόν να κάνει ροτέισιον, αφού την Πέμπτη έπαιξε με τη Βόλφσμπουργκ. Η Πάλας, από την πλευρά της, ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Δείτε το video με το αποκλειστικό preview μόνο στο gazzetta.gr! Θα είναι διαθέσιμο μέχρι την έναρξη των αγώνων

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα