Νιούκαστλ - Χαλ 2-2

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Χαλ 2-2

bet365

Ο Σισέ... ξύπνησε και με δύο γκολ (73', 87') έδωσε τον βαθμό στη Νιούκαστλ (2-2 με Χαλ). Στα ψηλά η Σαουθάμπτον, που κέρδισε 1-0 τη Σουόνσι στην Ουαλία.

Σε ένα ματς με πολύ έντονη αλλαγή συναισθημάτων, η Νιούκαστλ βρέθηκε να χάνει 0-2 μέχρι το 73' από την Χαλ, όμως ο Παπίς Σισέ με δύο δικά του γκολ στο τέλος έφερε... πίσω τον Αλαν Πάρντιου (2-2), για τον οποίο το κλίμα στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» είναι πολύ βαρύ, με τους οπαδούς να κάνουν πριν τη σέντρα... διαδήλωση ζητώντας την απόλυσή του.

Δυνατά μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι, όμως παρά τις δέκα τελικές προσπάθειες on-target δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ από την πλευρά τους οι Tigers προσπάθησαν να παίξουν περισσότερο το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Το πρώτο μέρος βγήκε χωρίς τέρματα, όμως το δεύτερο ήταν όλα τα λεφτά. Στο 49' ο Χάντλστοουν έκανε τη σέντρα και ο Νίκιτσα Γέλαβιτς με εντυπωσιακό ψαλιδάκι το 0-1 και παρά την εκ νέου πίεση από την Νιούκαστλ, η Χαλ ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Κουίν και τελικά έκανε το 0-2 στο 69' όταν ο Ντιαμέ σε αντεπίθεση με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρουλ. Οι Καρακάξες μείωσαν στο 73' με σουτ του Σισέ -που είχε μπει αλλαγή- μετά την πάσα του Τιοτέ (1-2) και στο 87' ο Σενεγαλέζος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ύστερα από προσπάθεια του Γκουφράν.

Οσιος Γουανιάμα
Κανείς δεν φανταζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν ότι το Σουόνσι-Σαουθάμπτον θα ήταν μάχη δύο ομάδων της πρώτης τετράδας. Ο νικητής θα κέρδιζε το δικαίωμα να θεωρείται ως αoυτσάιντερ της Premier League. Εκείνοι που τελικά το πέτυχαν, ήταν οι Αγιοι που με γκολ της «χρυσής» αλλαγής, Γουανιάμα, πήραν το ματς με 0-1 στο 80'. Οι Κύκνοι που ξεκίνησαν τέλεια, μα έκαναν και δεύτερη σερί ήττα, ήταν τα αφεντικά στο ματς. Ωστόσο, αυτό άλλαξε νωρίς μετά την αποβολή του Μπονί στο 39'. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι έκαναν παιχνίδι και πανηγύρισαν ένα «τρίποντο» που τους απογείωσε στη 2η θέση. Η Σαουθάμπτον κράτησε τη Σουόνσι για τέταρτο σερί μεταξύ τους χωρίς γκολ, ενώ αντιθέτως, εκείνη που έχει μόνο μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της από πέρσι, σκόραρε για 15ο στα τελευταία 16.

Χ-ωρίς νίκη και οι δύο
Μπέρνλι και Σάντερλαντ ήθελαν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά φέτος αλλά τελικά θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο. Οι δύο ομάδες ήταν χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα και με την απόδοση τους έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και μόνο αφού δημιούργησαν φάσεις για να σκοράρουν. Αυτά ήταν τα καά νέα. Τα κακά ήταν ότι η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα οπότε το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες τους, με την ισοπαλία να κρίνεται δίκαιη. Θα ήταν ακόμη περισσότερο, όμως, αν ήταν ισοπαλία με γκολ αφού οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι με τον Μπαρνς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 63', οι φιλοξενούμενοι με τον Φαν Ααανχολτ. Οπως και να έχει, το 0-0 έμεινε ως το τέλος και είναι το τρίτο σερί για την Μπέρνλι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα