Ντρογκμπά: «Ένας από εμάς ο Λάμπαρντ»

Gazzetta team
Ντρογκμπά: «Ένας από εμάς ο Λάμπαρντ»

bet365

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε για την επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και για τις αντιδράσεις των φιλάθλων της Τσέλσι.

Ο Φράνκ Λάμπαρντ επιστρέφει στο γήπεδο της Τσέλσι ως αντίπαλος μετά από 13 χρόνια που φόρεσε την φανέλα των «μπλέ». Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι, έχει πετύχει 211 γκολ και έχει συνδέσει για πάντα το όνομά του με την ιστορία της ομάδας. Το καλοκαίρι έληξε η συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου και έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Αμερική και υπογράφοντας με την Νιού Γιορκ Σίτι.

Από εκεί επέστρεψε στην Αγγλία αφού δόθηκε δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι για έξι μήνες και έτσι ήρθε η στιγμή να βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του. Ο πρώην συμπαίκτης του Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε για την επιστροφή του άλλοτε αρχηγού της συλλόγου αλλά και για την αντίδραση των φιλάθλων που περιμένει.

Αναλυτικά είπε: «Οι φίλαθλοι ξέρουν τι έχει δώσει για τον σύλλογο. Οπότε είμαι σίγουρος ότι η αντίδραση θα είναι καλή. Δεν έχει σημασία για ποία ομάδα παίζει τώρα, ανήκει σε εμάς. Είναι παίκτης της Τσέλσι. Για ότι έχει κάνει. Είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου.»

Ακόμα συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να τον δω. Είναι λίγο κρίμα που επέστρεψα εγώ και αυτός δεν είναι εδώ. Έπαιξα εναντίον της Τσέλσι την προηγούμενη σεζόν οπότε ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνον. Αλλά ξέρω και τον Φράνκ. Θα κάνει το καλύτερο που μπορεί.»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα