Το Νότιγχαμ κέρδισε το Μάντσεστερ

Gazzetta team
Το Νότιγχαμ κέρδισε το Μάντσεστερ

bet365

Το Νότιγχαμ κέρδισε από το Μάντσεστερ και το Πόρτσμουθ το δικαίωμα να στήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα δύο ετών αξίας 1.6 εκατομμυρίων λιρών, με σκοπό να φέρει περισσότερο κόσμο στο ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την αποτυχία να αντιστραφεί η μείωση της συμμετοχής των ανθρώπων που παίζουν ποδόσφαιρο σε τακτική βάση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έκοψε 1,6 εκατομμύρια λίρες από την χρηματοδότηση που παρείχε για τους ερασιτέχνες.

Σε μία νέα πρωτοβουλία χρηματοδότησης το Νότιγχαμ επιλέχθηκε να ονομαστεί Sport's England's City. Το Νότιγχαμ κατάφερε και κινητοποίησε έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό από ιδιωτικούς, δημόσιους αλλά και εθελοντές συνεργάτες και από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και εκτός αυτού για να κάνουν ότι χρειαστεί ώστε να φέρουν άτομα ηλικίας 14-25 για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ένα σημαντικό στοιχείο που μέτρησε είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που ετοιμάστηκε και ονομάζεται «Playbook» η οποία θα βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται να σχεδιάζουν ποδοσφαιρικές δραστηριότητες αλλά και να δελεάζουν με προσφορές.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου του Νότιγχαμ οι φορείς στοχεύουν στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, στην ενθάρρυνση περισσοτέρων νέων κυρίως κοριτσιών και γυναικών όπως επίσης και ανθρώπων που ανήκουν σε μειονότητες ευελπιστώντας ότι με τα συμπεράσματα που θα βγουν θα βοηθηθεί ολόκληρη η Αγγλία

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα