Χαλ - Γουέστ Χαμ 2-2 (vid)

Gazzetta team
Χαλ - Γουέστ Χαμ 2-2 (vid)

bet365

Εντυπώσεις και γκολ (2-2) μοιράστηκαν Χαλ και Γουέστ Χαμ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με γκολ και καλό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική, Χαλ και Γουέστ Χαμ τα έδωσαν όλα και το 2-2 μόνο δίκαιο αποτέλεσμα κρίνεται... Το πρώτο κακό μισάωρο έδωσε τη θέση του στην ταχύτητα, τη δύναμη, τον ρυθμό και η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Ο Σακό στο 35' είχε την πρώτη καλή φάση, με τον Μακ Γκρέγκορ να σώζει την εστία του. Η Χαλ αφού δεν δέχθηκε γκολ, κατάφερε να σκοράρει τέσσερα λεπτά αργότερα. Από σέντρα του Ελ Μοχαμαντί, ο Ερνάντες με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η απάντηση των Λονδρέζων ήρθε με το... καλημέρα του β' μέρους, αφού στο 50' ο Βαλένσια με σουτάρα πέτυχε το 1-1. Εξαιρετικός ρυθμός, πίεση της Χαλ και μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 58', με τον Αντριάν να διώχνει εντυπωσιακά στην προσπάθεια του Ερνάντες. Ωστόσο, στο 64' ο Ντιαμέ, εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των φιλοξενούμενων και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-1. Η Γουέστ Χαμ είχε έτοιμη απάντηση, πρωταγωνιστής ο Σακό, μοιραίος ο Ντέιβις αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του και το 2-2 ήταν το τελικό σκορ. Βέβαια, οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει μεγάλο διπλό, αλλά στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Βαλένσια βρήκε σε Ντόουσον και... δοκάρι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα