Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Gazzetta team
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ έκανε και πάλι κακή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Ντι Μαρία και έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι και χωρίς νίκη στη σεζόν.

Μετά την συντριβή από την Ντονς στο Λιγκ Καπ, το ματς με την Μπέρνλι ήταν η καλύτερη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ για την πρώτη νίκη στη σεζόν. Ο Ντι Μαρία έκανε το ντεμπούτο του και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, όμως όταν ο Αργεντίνος είναι ο μοναδικός που φαίνεται να μπορεί να κάνει… σπριντ, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο για τον Φαν Χάαλ. Το τελικό 0-0 κρίνεται σε τελική ανάλυση δίκαιο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο ξεκίνημα και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι στο τέλος.

Ο Φαν Χάαλ επιμένει στην άμυνα με τρία στόπερ και η ομάδα του δεν βρίσκει με τίποτα σταθερότητα στην άμυνα. Σαν να μην φτάνει, όμως, αυτό ο Μάτα δεν… τραβάει και οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι είναι αποκομμένοι στην επίθεση. Το ματς ξεκίνησε με την Μπέρνλι να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 3’, όταν μετά το φάουλ του Τζόουνς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα!

Τα λάθη στην άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν παιδαριώδη, η ανάπτυξη κακή και μόνο από ενέργειες του Ντι Μαρία έβγαιναν φάσεις. Ο Αργεντίνος έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Φαν Πέρσι στο 15’, όμως ο Χίτον με δύσκολη απόκρουση κράτησε το 0-0. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός, οι φάσεις ελάχιστες και μέχρι το ημίχρονο μόνο οι γηπεδούχοι απειλούσαν με τους Άρφιλντ (26’, 34’) και Τζόουνς (27’).

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για τους κόκκινους διάβολους, όταν στο 59’ μετά από φάση διαρκείας, που ξεκίνησε από τον Ντι Μαρία, ο Φαν Πέρσι έκανε το σουτ στην κίνηση, για να σώσει σχεδόν πάνω στην γραμμή ο Μάρνεϊ, ενώ ξανά τα προβλήματα στην ανάπτυξη ήταν τεράστια για τους φιλοξενούμενους.

Δύο προσπάθειες του Τέιλορ με σουτ (68’) και απευθείας εκτέλεση φάουλ (75’) δεν στάθηκαν αρκετές να απειλήσουν τον Ντε Χέα, ενώ όσο περνούσε η ώρα τόσο οι παίκτες του Ντάικ είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Ο Ρούνεϊ κατάφερε να κάνει την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 78’, με την κεφαλιά του να περνάει άουτ, ενώ στο 87’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Μπαρνς μετά από σουτ του Γιανγκ και μάλλον είχαν δίκαιο. Ο διαιτητής Φόι, όμως, δεν έδωσε τίποτα και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Γιουνάιτεντ να κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της μετά τη σεζόν 2007-08…

Μπέρνλι (Σον Ντάικ): Χίτον, Μι, Σάκελ, Νταφ, Τριπιέρ, Τζόουνς, Μάρνεϊ, Τέιλορ (88' Ριντ), Άρφιλντ, Ινγκς (78' Μπαρνς), Γιούτκιεβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Τζόουνς, Έβανς, Μπλάνκετ, Φλέτσερ, Ντι Μαρία (70' Άντερσον), Βαλένσια, Γιανγκ, Μάτα (87' Γιανουζάι), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (73' Γουέλμπεκ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα